Behandelingen

Bij The Beauty Bar Professionals kun je terecht voor behandelingen op verschillende gebieden.Ga je voor een uitgebreide gezichtsbehandeling of een wenkbrauw treatment? Alles is bij ons mogelijk! Hieronder vind je nog meer info over onze uitgebreide behandelingen. 

let op! Afspraak moet 24 uur van te voren worden afgezegd. Anders worden er kosten in rekening gebracht.

Micro Needling

Tijden s een micro needling-behandeling wordt er met een speciaal apparaat zeer fijne naaldjes in de huid gestempeld. Op deze manier opstaan er kleine kanaaltjes in de huid. Door deze minuscuul kleine kanaaltjes worden voedingsstoffen zoals: hyaluronzuren extra goed opgenomen.

Plasma Lifting

een unieke en revolutionaire behandeling voor het liften van de boven en onder oogleden zonder chirurgische ingrepen, zonder prikken en snijden. Tevens kunnen kraaienpootjes, neuslippen plooi en rimpeltjes op de bovenlip mooi gecorrigeerd worden .

Permanente Make-up

Steeds meer vrouwen kiezen ervoor om permanente make-up aan te laten brengen. Wij bieden hier diverse behandelingen voor aan. Hierbij werken wij met een machine of met de softap techniek uit Amerika.

Gezichtsbehandeling

Wij werken met huidverzorgingsproducten met een natuurlijk karakter en zonder onnodige toevoegingen. Puur waar huidverbetering en wellness samen gaan. De producten waar wij mee werken zijn kwalitatief hoogwaardig. Zo streven wij naar huidverbetering, maar ook naar een moment van totale ontspanning.

Diode Ice Lacer

Nooit meer hoeven scheren, waxen, epileren of harsen? Kies dan voor de Diode Ice Lacer met de nieuwste technologie en hoogwaardige kwaliteit! Met deze technologie kunnen wij het hele jaar door laseren, alle huidtypen en zelfs de zongebruinde en donkere huid. Mogelijk met alle haarkleuren (behalve grijs). Het resultaat is  blijvend en de methode is ook nog eens pijnloos.

Coolsculpting

Veilig vet verliezen door te bevriezen? Coolsculpting is een veilige manier van vet verwijderen zonder operatie. Deze techniek bevriest de onderhuidse vetcellen, waarna deze op natuurlijke wijze worden afgevoerd door het lichaam. Coolsculpting pakt de onderhuidse vetlaag aan op de geselecteerde plekken en gaat daarom heel secuur te werk. Wanneer de vetcellen eenmaal zijn afgevoerd, komen ze niet meer terug.

Hyaluron pen

Het is eindelijk mogelijk om non-invasief de huid en lippen op te vullen met de beaujo hyaluronpen. Dit naadloze systeem uit Duitsland werkt zeer doeltreffend en zorgt voor hoge kwaliteit. Kies voor een super snelle volume boost zonder naald. Het hyaluronzuur wordt na 6 รก 9 maanden door het lichaam afgebroken. U hebt de keuze uit de volgende zones: lipvolume, neuslippenplooi, wangen en marionettelijnen.