Onze

Behandelingen

01.

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen omlijsten ons gezicht en bepalen dan ook grotendeels ons blik. Wil jij ook de perfecte wenkbrauw vorm, kom dan bij ons en wij zorgen ervoor dat jouw wenkbrauwen de perfecte vorm krijgen. Bovendien is ook het mogelijk om je wenkbrauwen te laten verven of met henna te laten kleuren.

 

02.

Diode laser

De Diode laser is zeer effectief op het gebeid van definitieve ontharing, na gemiddeld 10 behandelingen behaald je volgens onze klanten een haarreductie tot 80-90%. De Diode laser is geschikt voor ieder huidtype, ook de zongebruinde huid kan effectief en veilig behandeld worden. zo kun je het gehele jaar worden behandeld .

03.

Spotremoval

Met de Spot remover kunnen oneffenheden als bloedblaasjes, steelwratjes en spider naevi worden verwijderd. Tijdens deze behandeling wordt een fijn naaldje op de huidaandoening geplaatst en door een elektrisch stroompje verhit en vernietigd. Het is een veilige methode die uiterst geschikt is voor kleine oppervlakken.

04.

Gezichtsbehandelingen

Voor alle huid problemen, verbeteringen en verzorging hebben we passende gezichtsbehandelingen. Het gerenommeerde merk Sothys, waarmee we werken, heeft in 75 jaar haar expertise bewezen. Het franse merk is innovatief, dierproefvrij, huidverbeterend en heeft natuurlijke en medische ingrediënten. Alle behandelingen gaan gecombineerd met een vleugje Welness en zijn onvergetelijk.

05.

Permanente make-up

Permanente make-up ook wel PMU genoemd, is een vorm van cosmetisch tatoeëren, ook wel pigmenteren genoemd. permanent make-up is eigenlijk een oppervlakkige tatoeage. Om die reden kunnen wij werken met natuurlijke kleuren. Uiteindelijk vervagen de kleurstoffen, hoe snel dit gaat is afhankelijk van uw huidtype. Gemiddeld blijft dit een jaar zitten.

06.

Plasma lift

Plasmalift is een mild alternatief voor een chirurgische ingreep. De methode werkt op basis van een elektrische spanningsboog met geladen geïoniseerde plasma. Het is een revolutionaire techniek zonder snijden voor een permanente ooglid-of huidcorrectie.